Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 01:27

پاستا با سس پنیر گودا

پاستا با سس پنیر گودا

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری

 

سینه مرغ (بدون پوست و استخوان)  1 كیلوگرم

 

كره  50 گرم

 

سیر  3 حبه

 

آرد 150 گرم

 

خامه ساده 200 گرم

 

ماست پرچرب  400 میلی‌لیتر

 

پیازچه خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

پنیر گودای رنده كرده 250 گرم

 

پاستا  500 گرم

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی- ژنوس نوروزی

 

روغن زیتون را داخل تابه‌ای بریزید و گرم كنید. سینه مرغ را به قطعات مستطیل شكل 1×3 سانتیمتر خرد كنید و در روغن سرخ نمائید. بعد آن‌ها را از تابه درآورید و كره را درون تابه بریزید. سیر را رنده كنید و در كره تفت دهید. اكنون آرد را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید.

پس از حدود یك دقیقه، خامه، ماست، پیازچه و در آخر، پنیر گودا را به سس اضافه نمائید و چند دقیقه صبر كنید تا پنیر آب شود. بعد سس را از روی حرارت بردارید. اینك نمك و فلفل به سس بیفزائید و مرغ را داخل سس بریزید و به مدت 15-20 دقیقه روی حرارت نگه دارید تا مرغ بپزد.

حالا پاستا را مطابق دستورالعمل‌های پیشگفته بپزید و همراه با سس پنیر گودا میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپاستا با سسآشپزی با پاستاروش تهیه پاستاآشپزباشیژنوس نوروزیپاستا با سس پنیر گوداپاستا با پنیر گودا تعداد بازديد: 1568 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است