Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 14 خرداد 1399 - 05:00

ساندویچ پنیر و تخم‌مرغ

ساندویچ پنیر و تخم‌مرغ

shooroshirin7

0 1

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 200 گرم

 

پنیر فتا 50 گرم

 

تخم‌مرغ پخته و خرد كرده  3 عدد

 

جعفری خرد كرده  2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خرد كرده 2 ساقه

 

گردو خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو تازه 1 قاشق سوپخوری

 

سس مایونز  2 قاشق سوپخوری

 

فلفل  به میزان لازم

 

نان تست سیاه و سفید 8 تكه

 

ساقه پیازچه برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا پنیر خامه‌ای و پنیر فتا را با چنگال له كنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، جعفری، پیازچه، گردو، آبلیمو، سس مایونز و فلفل را به پنیر بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

 سپس روی هر نان قدری از مخلوط فراهم كرده بمالید، تكه دیگری نان رویش بگذارید و به شكل مربع یا شكل‌های دلخواه ببرید، با ساقه پیازچه بیارائید و برای پذیرائی، در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آشپزي مللآموزش آشپزيساندویچ پنیر و تخم‌مرغانواع ساندويچساندويچ پنيرساندويچ تعداد بازديد: 779 تعداد نظرات: 0

نظرتون در مورد اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است