Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 11:43

املت ایتالیائی

املت ایتالیائی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 3 قاشق سوپخوری

 

كدوی حلقه‌ای خرد كرده 1 پیمانه

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده  1 پیمانه

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پنیر موزارلا رنده كرده  یك‌دوم پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

كره 1 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 1 عدد متوسط

 

جعفری ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده  1 حبه

 

پودر ریحان خشك یك‌دوم قاشق چاپخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

گروه آشپزی

 

كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه كدو را قدری در آن تفت دهید. سپس كدو را از تابه درآورید، قارچ را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا در كاسه مناسبی، تخم‌مرغ‌ها، نمك و فلفل را مخلوط كنید و در تابه بپزید.

اكنون املت را در بشقاب مناسبی برگردانید، مخلوط سبزی را رویش بریزید و پنیر بپاشید و یك طرف املت را روی مواد برگردانید. سپس سس فراهم كرده را رویش بریزید و با جعفری بیارائید.

روش تهیه سس: یك قاشق سوپخوری كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید.

یادآوری: توجه داشته باشید كه قارچ و كدو باید بسیار نازك حلقه‌ای خرد شود.

 

برچسب ها: آشپزی مللانواع املتاملت ایتالیائیغذای ایتالیائیآموزش املتطرز تهیه املتمواد اولیه املت تعداد بازديد: 1030 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است