Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 13:14

كسرول كدو‌ی سبز

كسرول كدو‌ی سبز

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 نان سفید مكعبی خرد كرده 2 پیمانه

كره آبكرده یك چهارم پیمانه

كدوی حلقه‌ای خرد كرده 2 پیمانه

نمك 1 قاشق چایخوری

پیاز خرد كرده 1 پیمانه

سیر له كرده یك چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ همزده 2 عدد

پنیر چدار یا گودای رنده كرده 240 گرم

پیازچه خرد كرده برای تزئین 30 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

همه مواد لازم را به جز پیازچه، در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. آن‌گاه مخلوط فراهم كرده را در ظرف نسوز مناسبی به اندازه 5/22×5/32 سانتیمتر بریزید، روی ظرف را با فویل بپوشانید و خوراك را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شود. حالا فویل را بردارید و كسرول را 15 دقیقه دیگر بپزید. سپس كسرول كدو را با پیازچه بیارائید.

 

برچسب ها: كسرول كدو‌ی سبزروش تهیه کسرول کدو سبزمواد لازم کسرول کدوکسرول کدوکسرول تعداد بازديد: 1332 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است