Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 09:45

پیراشكی مرغ و سبزی

پیراشكی مرغ و سبزی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 250 گرم

 

پودر مایه خمیر 5 گرم (1 قاشق چایخوری)

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

كره آبكرده سرد 50 گرم

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

سس گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

سینه مرغ پخته و خرد كرده 500 گرم

 

پنیر فتا  250 گرم

 

پیازچه‌ خردكرده 1 دسته كوچك

 

جعفری خرد كرده 12 ساقه

 

گشنیز خرد كرده 1 دسته كوچك

 

اسفناج خرد كرده 100 گرم

 

ادویه كاری 1 قاشق سوپخوری

گروه آشپزی

 

آرد را در ظرف گودی بریزید و مایه خمیر، نمك و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید. آن‌گاه كره را اضافه نمائید و مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. چنانچه خمیر شل بود قدری آرد به آن بیفزائید.

حالا روی خمیر را بپوشانید و دست‌كم 30 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. سپس هر بار به اندازه گردو از خمیر بردارید و به شكل دایره باز كنید و یك قاشق سوپخوری از مواد میانی روی هر تكه بگذارید و آن را به شكل بیضی ببندید. آن‌گاه پیراشكی‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با سس گوجه‌فرنگی میل كنید.

روش تهیه مواد میانی: مرغ و پنیر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه مخلوط سبزی و ادویه كاری را به آن بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.

 

برچسب ها: پیراشكیانواع پیراشكیطرز تهیه پیراشكیمواد اولیه پیراشكیپیراشكی مرغآموزش پیراشكیپیراشكی سبزیآشپزی با مررغ تعداد بازديد: 1098 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است