Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 00:02

املت تخم‌مرغ و ژامبون

املت تخم‌مرغ و ژامبون

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم مرغ  4 عدد

 

پنیر پارمسان رنده کرده یک چهارم پیمانه

 

پیازچه خرد کرده یک چهارم پیمانه

 

ژامبون ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمک و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و سفیده تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آن‌گاه پنیر، پیازچه و ژامبون را به آرامی به آن بیفزائید و مراقب باشید که سفیده پفش را از دست ندهد!

اکنون سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و 4 دایره تپه مانند از سفیده تخم‌مرغ روی کاغذ بگذارید. سپس وسط هر کدام را قدری گود کنید و 3 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا سینی را از فر درآورید و وسط هر کدام یک زرده تخم‌مرغ قرار دهید. رویشان نمک و فلفل بپاشید و دوباره به مدت تقریبی 2-3 دقیقه در فر بگذارید.

 

برچسب ها: املتانواع املتاملت تخم‌مرغ و ژامبوناملت ژامبونآموزش املت با ژامبون تعداد بازديد: 1100 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است