Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 16:12

شیشلیک بره

شیشلیک بره

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن زیتون 8 قاشق سوپخوری

 

آویشن یک دوم قاشق چایخوری

 

رزماری یک دوم قاشق چایخوری

 

سیر له کرده 2 حبه

 

گوجه فرنگی خرد کرده 2 عدد

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

راسته بره متصل به دنده (شیشلیک) 12 عدد (80 گرمی)

 

گوجه فرنگی چهار‌قاچ کرده برای تزئین 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه کره معطر:

 

کره نرم 75 گرم

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

سبزی معطر ریز خرد کرده 1-2 قاشق سوپخوری

 

(جعفری، پیازچه و ترخون)

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

سیر له کرده 1 حبه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روغن، سبزی معطر، سیر، گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه گوشت را در این سس بخوابانید و یک شب در یخچال نگه دارید.

سپس شیشلیک را روی منقل کباب کنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید. حالا شیشلیک را با کره معطر حلقه‌ای خرد کرده و گوجه‌فرنگی بیارائید.

روش تهیه کره معطر: کره را در ظرف مناسبی بریزید. نمک، فلفل، سبزی معطر، آبلیمو و سیر را بیفزائید و خوب مخلوط کنید. آن‌گاه کره را در فویل بپیچید، آن را رول کنید و در فریزر نگه دارید تا سرد شود.

 

برچسب ها: آموزش کبابانواع کبابشیشلیک برهشیشلیکروش تهیه شیشلیک تعداد بازديد: 954 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است