Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 آذر 1399 - 02:11

كیش ماهی شیر

كیش ماهی شیر

shooroshirin1

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

خمیر فیلو 8 ورق

 

كره‌ آبكرده 100 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

 

خامه‌ صبحانه 300 گرم

 

پنیر موزارلا‌ی رنده‌كرده 200 گرم

 

پنیر پارمسان رنده‌كرده 50 گرم

 

مواد لازم میانی

 

كره 50 گرم

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز قرمز خلالی خرد كرده 2 عدد (یك‌دوم پیمانه)

 

فیله‌ی ماهی شیر خردكرده 1 كیلوگرم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 500 گرم

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

كنسرو ذرت 1 پیمانه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

قالب پای را به قطر 24 سانتیمتر چرب كنید، روی خمیرها‌ی فیلو كره بمالید و آنها را روی هم در قالب بگذارید. آن‌گاه مواد میانی را فراهم كنید و در قالب روی خمیر فیلو بریزید.

سپس تخم‌مرغ‌ها، شیر و خامه را با هم مخلوط كنید و روی مواد میانی بدهید. حالا مخلوط هر دو پنیر را نیز روی كیش بپاشید و آن را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بپزید.

روش تهیه‌ مواد میانی: كره و روغن مایع را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه پیاز را از تابه بیرون آورید و ماهی را در همان تابه تفت دهید.

 سپس ماهی را از تابه در آورید و قارچ را درون تابه بریزید و تفت دهید. حالا پیاز، ماهی، قارچ، آبلیمو، ذرت، نمك، فلفل و آویشن را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با ماهیانواع پخت ماهیكیش ماهی شیرطرز تهیه كیش ماهیمواد اولیه كیش ماهیپخت ماهی شیر تعداد بازديد: 843 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است