Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:28

سوفله كرپ

سوفله كرپ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه كرپ

 

تخم مرغ 4 عدد

 

شیر  250 میلی‌لیتر (یك پیمانه)

 

آرد  250 گرم

 

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

 

نمك  یك دوم قاشق چایخوری

 

فلفل سفید یك دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه سوفله كرپ

 

كرپ به قطر 20 سانتیمتر  15 عدد

 

سس سفید 200 میلی‌لیتر

 

قارچ  200 گرم

 

ذرت پخته 50 گرم

 

كنسرو نخود سبز 50 گرم

 

كرفس  100 گرم

 

كلم براكلی  200 گرم

 

تخم مرغ 3 عدد

 

پنیر موزارلای رنده كرده  200 گرم

 

روغن مایع  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

ابتدا تمام مواد كرپ را با هم مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا مایه، یكدست شود. بعد آن را از صافی رد كنید. سپس از این مایه 15 عدد كرپ به قطر 20 سانتیمتر آماده نمائید. كرفس و كلم را ریز خرد كنید و همراه با ذرت و نخود سبز در تابه‌ای بریزید. آن‌گاه روغن را بیفزائید و تابه را روی اجاق بگذارید تا سبزی‌ها كمی نرم شوند حالا از سبزی‌های تفت داده، به اندازه یك قاشق غذاخوری داخل هر یك از كرپ‌ها بریزید و آن را رول كنید.

اكنون كرپ‌های پركرده را داخل ظرف نسوز چرب كرده‌ای كنار هم بچینید. اینك در كاسه كوچكی، زرده‌های تخم مرغ را با سس سفید مخلوط كنید و در ظرف دیگری نیز سفیده‌های تخم مرغ را با كمی نمك و فلفل مخلوط سازید و با مفتول دستی بزنید.

حالا سفیده‌ها را به مخلوط زرده‌های تخم مرغ بیفزائید و روی كرپ‌ها بریزید. سپس پنیر را روی كرپ‌ها بپاشید و به مدت 30 دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیماه منیر نوریسوفله كرپروش تهیه سوفله كرپمواد لازم سوفله كرپتهیه سوفله كرپآشپزی با سوفله كرپ تعداد بازديد: 1136 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است