Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:05

فتوچینی با كوفته‌ریزه و قارچ

فتوچینی با كوفته‌ریزه و قارچ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خرده نان 150 گرم

 

شیر 150 میلی‌لیتر

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 225 گرم

 

كره 25 گرم

 

روغن زیتون 9 قاشق سوپخوری

 

آرد سبوسدار 25 گرم

 

آب گوشت               350 میلی‌لیتر

 

گوجه‌فرنگی پوست‌گرفته و خرد كرده 4 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری

 

شكر قهوه‌ای  1 قاشق سوپخوری

 

ریحان خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز و خردكرده 12 عدد

 

گوشت چرخكرده  450 گرم

 

پاپریكا  1 قاشق چایخوری

 

پاستا فتوچینی 450 گرم

 

نمك، فلفل و ریحان تازه به میزان لازم

آشپزباشی

 

خرده نان و شیر را در كاسه‌ای بریزید، با هم مخلوط كنید و 30 دقیقه كنار بگذارید. آن‌گاه قارچ را در نیمی از كره و 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید. و آرد را بیفزائید و مخلوط را یك دقیقه دیگر تفت دهید. حالا آب گوشت را اضافه و به مدت 15 دقیقه بجوشانید. سپس گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، شكر و ریحان را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه بپزید.

اكنون پیاز، پاپریكا، گوشت، نمك و فلفل را با نان و شیر مخلوط نمائید و از آن 14 عدد كوفته‌ریزه درست كنید و آن‌ها را در باقیمانده كره و 4 قاشق سوپخوری از روغن زیتون سرخ كنید. حالا كوفته‌ریزه‌ها را به مخلوط قبلی بیفزائید و در ظرف نسوزی بریزید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس پاستا را در آب جوش، نمك و 1 قاشق سوپخوری باقیمانده از روغن زیتون بپزید و در صافی بریزید. اینك پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و مخلوط كوفته‌ریزه را به آن بیفزائید و با ریحان تازه تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیفتوچینیآشپزباشیفتوچینی با كوفته‌ریزه و قارچفتوچینی با کوفته ریزهفتوچینی با قارچتهیه فتوچینیمواد لازم فتوچینی تعداد بازديد: 1120 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است