Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 شهریور 1399 - 19:43

تِمپورای میگو

تِمپورای میگو

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

شاه میگو 12 عدد

 

آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر تمپورا

 

آرد 100 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

آب یخ 200 میلی‌لیتر

 

 مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

آب مرغ 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

سویا سس 3 قاشق سوپخوری

 

ماءالشعیر 4-6 قاشق سوپخوری

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

میگوهای پاك كرده را در آرد ذرت بغلتانید و بعد در خمیر تمپورا فرو ببرید و در روغن داغ سرخ كنید.

سپس میگوهای سرخكرده را در ظرف مناسبی بچینید و با سس میل كنید.

روش تهیه‌ی خمیر تمپورا

آرد، بیكینگ‌پودر، نمك، زرده‌‌ی تخم‌مرغ و آب یخ را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و به آرامی مخلوط كنید.

آن‌گاه مایه‌ی فراهم‌كرده را به مدت تقریبی 20دقیقه، در یخچال نگه دارید.

روش تهیه‌ی سس

آب مرغ، سویا سس، ماءالشعیر و شكر را در شیشه بریزید و درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییآشپزی دریاییدستور پخت میگوتمپورای میگوخمیر تمپوراسس میگوپیش غذاپیش غذای دریایی تعداد بازديد: 934 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است