Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:12

مارمالاد انبه با پرتقال

مارمالاد انبه با پرتقال

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

انبه 3 عدد

 

پرتقال 3 عدد

 

شكر  1 كیلوگرم

 

جوهرلیمو  یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

ابتدا پوست پرتقال را بگیرید و آن را فیله كنید. پوست انبه را هم بگیرید و آن را خرد كنید. آن‌گاه فیله‌ی پرتقال و انبه را با یكدیگر مخلوط سازید و شكر را نیز بیفزائید. سپس مخلوط به دست آمده را روی حرارت ملایم بگذارید و صبر كنید تا بجوشد. بعد حرارت را كمی زیاد كنید تا مارمالاد قوام بیاید.

حالا جوهرلیمو را بیفزائید و پس از یك جوش، آن را از روی حرارت بردارید و همچنان‌كه مارمالاد داغ است، در شیشه‌ی استریل كرده بریزید، درِ آن را ببندید و در جای خنك نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیمارمالادآموزش مارمالادآشپزباشیسرور چاووشیمارمالاد انبهمارمالاد انبه با پرتقالمارمالاد با پرتقال تعداد بازديد: 1163 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است