Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 11:17

تَبوله

تَبوله

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

بلغور مخصوص تبوله 2 پیمانه

 

جعفری ریز خردكرده 3 پیمانه

 

نعنا ریز خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

پیازچه ریز خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

فیله گوجه‌فرنگی ریز خردكرده یك‌و یك‌‌دوم پیمانه

 

روغن زیتون یك‌دوم پیمانه

 

آبلیمو تازه یا آبغوره سه‌چهارم پیمانه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

بلغور را بشوئید و 10 دقیقه در آب گرم بخیسانید. آن‌گاه آن را در صافی بریزید. سپس در كاسه مناسبی بلغور، جعفری، نعنا، پیازچه و گوجه‌فرنگی را مخلوط كنید و روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزائید و خوب هم بزنید.

 حالا رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك تبوله را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.

یادآوری: چنانچه بلغور مخصوص در دسترس نبود، بلغور ریز را چند ساعت در آب بخیسانید، بعد آن را بپزید و مصرف نمائید.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزی با بلغورآشپزباشیاعظم گلزارمنشتَبــولهآموزش تَبــولهطرز تهیه تَبــولهمواد اولیه تَبــولهدستور تَبــوله تعداد بازديد: 1291 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است