Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:22

مُتبَّل

مُتبَّل

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 1 كیلوگرم

 

ماست چكیده 400 گرم

 

ارده 100 گرم

 

آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 2 حبه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مغز گردو آسیاب كرده 100 گرم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

ابتدا بادمجان‌ها را كبابی كنید و پوست‌شان را بگیرید و پوره كنید. آن‌گاه ماست چكیده، ارده، آبلیمو، سیر، نمك، فلفل و مغز گردو را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.

اینك مُتبل را برای پذیرایی در ظرف زیبائی بریزید و به دلخواه بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزی با بادمجانآشپزباشیاعظم گلزارمنشمُتبَّلآموزش مُتبَّلطرز تهیه مُتبَّلمواد اولیه مُتبَّلدستور مُتبَّلانواع مُتبَّل تعداد بازديد: 1174 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است