Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:42

املت قارچ

املت قارچ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

کره 35 گرم

تخم‌مرغ همزده 4 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز خرد کرده یک عدد کوچک

کنسرو ذرت یک سوم پیمانه

براکلی خرد کرده و بخارپز یک سوم پیمانه

قارچ ورقه‌ای 100 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده یک دوم از یک عدد

پنیر موزارلا دالیا 75 گرم 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. آن‌گاه تخم‌مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و در تابه بریزید.

حرارت را ملایم کرده تا تخم‌مرغ قدری خودش را بگیرد ولی کاملآ پخته نشود.

حالا مخلوط پیاز، ذرت، براکلی، فلفل دلمه‌ای و قارچ را روی سطح تخم‌مرغ بریزید، رویش پنیر موزارلا دالیا بپاشید و درب تابه را ببندید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید.

اینک املت را در بشقاب سرو قرار دهید و لبه آن را تا نیمه رول کنید. املت برای سرو آماده می‌باشد.

برچسب ها: انواع غذا با قارچانواع املتاملت قارچآشپزباشیاعظم گلزارمنشطرز تهیه املت قارچ تعداد بازديد: 1024 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است