Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 01:14

کتلت میگو با چیلی و ذرت

کتلت میگو با چیلی و ذرت

shooroshirin6

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل قرمز تند (چیلی)، ریز خرد كرده 1 عدد

 

تخم گشنیز آسیاب كرده1 قاشق چایخوری

 

پیازچه ریز خرد كرده 4 ساقه

 

گشنیز خرد كرده 20 گرم

 

میگوی پاك كرده، پخته و ریز خرد كرده 500 گرم

 

ذرت پخته 130 گرم

 

خامه صبحانه 90 گرم

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

 

خرده نان 200 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن مخصوص سرخكردن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس مایونز لیموئی:

 

زرده تخم مرغ 2 عدد

 

سیر له كرده 1 حبه

 

روغن مایع 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

 

روغن زیتون 80 میلی لیتر

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل سبز تند (چیلی)، ریز خرد كرده 1 عدد كوچك

 

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه چیلی، تخم گشنیز و پیازچه را بیفزائید و تفت دهید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و مواد را درون كاسه بزرگی بریزید.

سپس گشنیز، میگو، ذرت و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید. اینک تخم‌مرغ، یك پیمانه از خرده‌نان، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط نمائید. اکنون روی ظرف را بپوشانید و آن را یك و نیم تا دو ساعت، در یخچال نگه دارید.

اینک هربار یك چهارم پیمانه از مایه فراهم كرده را بردارید و به شكل كتلت درآورید. سپس كتلت‌ها را در باقیمانده خرده‌نان بغلتانید و در سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

حالا دو طرف كتلت‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. اکنون كتلت‌ها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سس لیموئی میل كنید.

روش تهیه سس مایونز لیموئی: زرده تخم‌مرغ‌ها و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و روغن مایع را قطره‌قطره به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید.

حالا روغن زیتون را كم‌كم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. اكنون آبلیمو، چیلی، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. سس را تا هنگام مصرف در یخچال نگه دارید.     

 

برچسب ها: آشپزی با میگوکتلت میگو با چیلی و ذرتکتلت میگوی تندکتلت میگو و ذرتکتلت میگو تعداد بازديد: 843 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است