Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 13:09

تامبت (tumbet) (اسپانیایی)

تامبت (tumbet) (اسپانیایی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

موادلازم برای 4 نفر 

گوجه‌فرنگی 4 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز 2 عدد

روغن زیتون به میزان لازم

سیر له کرده 2 تا 3 حبه

آب گوجه‌فرنگی 2 پیمانه

پونه خشک یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

سیب‌زمینی حلقه‌ای خرد و سرخ‌کرده 2 عدد متوسط

بادمجان حلقه‌ای خرد و سرخ‌کرده 4 عدد کوچک و باریک

آشپزباشی - سام صالحی‌زاده

گوجه‌فرنگی‌ها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود.

آن‌گاه دانه‌های گوجه‌فرنگی را جدا سازید و فیله را ریز خرد کنید.

حالا فلفل‌دلمه‌ای را نیز خلالی خرد کرده، سپس تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و قدری روغن بریزید.

سیر را در آن تفت دهید.

اینک گوجه‌فرنگی، آب گوجه‌فرنگی، پونه، نمک و فلفل را بیفزایید و اجازه دهید سس غلیظ شود.

حالا فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد روشن کنید.

سپس در ظرف مناسبی سیب‌زمینی، بادمجان و فلفل دلمه‌ای را روی هم قرار دهید.

اکنون سس آماده را روی مواد بریزید و خوراک را در فر گرم کرده به مدت 20 دقیقه بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیغذای اسپانیاییشور و شیرینآشپزی اسپانیاییتامبتروش تهیه تامبتدستور تهیه تامبتطرز تهیه تامبت تعداد بازديد: 687 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است