Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:22

پلوی سیب زمینی و بادمجان (هندی)

پلوی سیب زمینی و بادمجان (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 500 گرم

 

آب 5 پیمانه

 

نمك به میزان لازم

 

روغن مایع 150 میلی‌لیتر

 

فلفل سیاه و قرمز از هر كدام یك دوم قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

زیره‌ی كوبیده 1 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز كوبیده 1 قاشق چایخوری

 

سیب‌زمینی مكعبی خرد كرده 300 گرم

 

بادمجان خرد كرده 3 عدد قلمی

 

فلفل دلمه‌ای سبز خرد كرده 1 عدد

 

بادام هندی 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

برنج را بشوئید و همراه با آب و نمك در قابلمه‌ی مناسبی بریزید. آن‌گاه نیمی از روغن و ادویه‌ها را به آن بیفزائید و روی اجاق قرار دهید.

حال باقیمانده‌ی روغن را در تابه بریزید، روی اجاق بگذارید و سیب‌زمینی‌ها را در آن سرخ كنید. سپس بادمجان و فلفل دلمه‌ای را به سیب‌زمینی بیفزائید و قدری تفت دهید.

همینكه آب برنج كشیده شد، مخلوط سیب‌زمینی، بادمجان و فلفل دلمه‌ای را درون برنج بریزید و مخلوط كنید. اكنون بگذارید برنج به مدت تقریبی 45 دقیقه دم بكشد.

اینك پلوی سیب‌زمینی و بادمجان را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با بادام هندی بیارائید.

یادآوری: می‌توانید ادویه‌ها را بنا به سلیقه‌ی خود كم یا زیاد كنید.

نکات خواندنی

ماده اصلی موجود در سیب‌زمینی نشاسته است كه معمولا 5- 25 درصد آن را تشكیل می‌دهد.

از این‌رو ماده‌ی غذائی مفیدی برای تأمین انرژی است و نسبت به غلات كمتر تحت تأثیر آفات قرار می‌گیرد و پرورش آن آسان‌تر است.

ساقه و برگ‌های سیب‌زمینی حاوی سمی به نام سولانین است، بنابراین نباید آن را مصرف كرد.

ولی جوشانده‌ی رقیق‌شده‌ی همین برگ‌ها را به عنوان ماده‌ی خواب‌آور و آرامش دهنده‌ی اعصاب استفاده می‌كنند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوغذای هندیانواع پلوآشپزی با سیب زمینیپلوی سیب زمینی و بادمجانْآشپزی هندی تعداد بازديد: 2655 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است