Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:38

ته چین قالبی ماهی

ته چین قالبی ماهی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 1 كیلوگرم

 

ماست 1 پیمانه

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

زرده‌ی تخم مرغ 5 عدد

 

روغن مایع 1 پیمانه

 

ماهی درسته‌ی سفید یا قزل‌آلا 1-2 عدد

 

سبزی پلوئی 750 گرم

 

نمك به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل گذشته آبكش كنید. در كاسه‌ی مناسبی ماست، زعفران، زرده‌ی تخم‌مرغ و مقداری از روغن را مخلوط نمائید، سپس یك طرف ماهی را به صورت درسته، در تابه‌ی مناسبی سرخ كنید.

كف ظرف مورد نظر را چرب نمائید و طرف دیگر ماهی را- كه سرخ نشده- داخل ظرف قرار دهید. حالا برنج را با مواد آماده مخلوط سازید.

بعد نیمی از آن را روی ماهی بریزید و بقیه‌ی برنج را با سبزی پلوئی مخلوط كنید و روی برنج ساده بریزید، سطح آن را صاف كنید و رویش را با فویل بپوشانید.

سپس در طبقه‌ی وسط فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 1/5-2 ساعت قرار دهید تا ته‌چین طلائی‌رنگ و برشته شود.

آن‌گاه آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و اطراف ماهی را با ماست چكیده تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی در فرروش پخت ماهیآشپزی دریاییته چین ماهیآشپزباشیته چین قالبی تعداد بازديد: 1406 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است