Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 04:19

سالاد بادمجان

سالاد بادمجان

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان كبابی ریز خرد كرده 5 عدد

خیار سالادی مكعبی خرد كرده 2 عدد

گوجه‌فرنگی ریز خرد كرده 2 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز یا زرد ریز خرد كرده یك نصفه از هر كدام

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد

سیر له كرده 2 حبه

روغن زیتون به میزان لازم

آبلیمو به میزان لازم

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری

 

بادمجان، خیار، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه به میزان دلخواه روغن زیتون، آبلیموی‌ تازه، نمك و فلفل به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مناسب و زیبائی بریزید و با برگ نعنا بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالاد بادمجانسالادانواع سالادآَشپزی با بادمجانغذا با بادمجاندستور سالاد تعداد بازديد: 955 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است