Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 آذر 1402 - 03:18

لَحم لبنانی

لَحم لبنانی

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت گوسفندی چرخكرده 600 گرم

 

جعفری خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

بهارات 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

گوشت، جعفری، بهارات، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه 100‌گرم از مایه بردارید و به سیخ بكشید.

اینك سیخ‌ها را روی آتش كباب كنید و برای پذیرایی در دیس مناسبی بگذارید و به دلخواه بیارائید.

یادآوری: بهارات تركیبی شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم‌ گشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل است.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزی با گوشتآشپزباشیاعظم گلزارمنشآشپزی عربیلَحم لبنانیآموزش لَحم لبنانیطرز تهیه لَحم لبنانیانواع لَحم لبنانیمواد اولیه لَحم لبنانیدستور لَحم لبنانی تعداد بازديد: 1173 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است