Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:31

ساندویچ موز و نوتلا

ساندویچ موز و نوتلا

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

نان سفید برشی 8 عدد

 

كره نرم 4 قاشق سوپخوری

 

نوتلا 200 گرم

 

گردوریز خردكرده  50 گرم

 

موز حلقه‌ای خردكرده 2 عدد

 

شكلات آبكرده برای تزئین به میزان لازم

 

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی – مژگان فرهنگ

 

روی نان‌ها كره بمالید و كنار بگذارید. آن‌گاه نوتلا و گردو را با هم مخلوط كنید و روی 4 برش از نان‌ها بمالید. سپس حلقه‌های موز را رویش بچینید و برش‌های باقیمانده از نان را روی آن قرار دهید و قدری بفشارید تا دو لایه نان به هم بچسبد.

حالا ساندویچ‌ها را در دستگاه ساندویچ‌ساز بگذارید تا برشته و طلائی رنگ شود. روی ساندویچ‌ها را با شكلات آبكرده و پودر پسته بیارائید.

یادآوری1: این ساندویچ را گرم میل كنید.

یادآوری2: منظور از نوتلا شكلات فندقی است كه در شیشه‌هائی در فروشگاه‌ها به فروش می‌رسد و بیشتر برای صبحانه مصرف می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش ساندویچانواع ساندویچساندویچطرز تهیه ساندویچساندویچ موزساندویچ نوتلامواد اولیه ساندویچ تعداد بازديد: 2399 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است