Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 شهریور 1399 - 15:34

ترتيلا با اسفناج و لوبيا

ترتيلا  با اسفناج و لوبيا

shooroshirin6

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن زيتون يك دوم قاشق سوپخوري

 

سير له كرده 1 قاشق چايخوري

 

قارچ خرد كرده 240 گرم

 

پودر چيلي يك چهارم قاشق چايخوري

 

اسفناج خرد كرده 135 گرم

 

لوبيا چيتي پخته 160 گرم

 

فلفل دلمه‌اي قرمز خرد كرده 2 قاشق سوپخوري

 

نمك و فلفل به ميزان لازم

 

نان ترتيلا 4 عدد

 

پنير موزارلاي رنده كرده 120 گرم

 

مواد لازم براي تهيه نان ترتيلا:

 

آرد 300 گرم

 

نمك يك دوم قاشق چايخوري

 

بيكينگ پودر يك و يك دوم قاشق چايخوري

 

روغن مايع 2 قاشق چايخوري

 

شير ولرم 180 ميلي ليتر

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

روغن را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آن‌گاه سير را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس قارچ و پودر چيلي را افزوده و تفت دهيد تا قارچ طلائي رنگ شود.

حالا اسفناج، لوبيا و فلفل دلمه‌اي را نيز بيفزائيد، تفت دهيد و قدري نمك و فلفل به آن بزنيد. اكنون روي هر ترتيلا، قدري از مايه فراهم كرده بريزيد و اندكي پنير بپاشيد.

سپس ترتيلا را تا كنيد تا به شكل نيم دايره درآيد. اينك دو طرف ترتيلا‌ها را در تابه چربكرده برشته كنيد و آن را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي قرار دهيد.  

روش تهيه نان ترتيلا: آرد، نمك و بيكينگ‌پودر را در كاسه‌اي بريزيد و روغن و شير را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبي به‌دست آيد.

آن‌گاه خمير را 5 دقيقه ورز دهيد، رويش را بپوشانيد و 20 دقيقه، كنار بگذاريد. اينك خمير را چهار قسمت كنيد و هر تكه را روي سطح آردپاشيده، با وردنه به شكل دايره باز كنيد و در تابه روي اجاق اندكي بپزيد.

 

برچسب ها: آشپزی با اسفناجترتيلا با اسفناج و لوبياترتیلای اسفناجترتیلای لوبیاآشپزی با لوبیاچیتی تعداد بازديد: 860 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است