Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 29 تیر 1403 - 10:13

املت لوبیاسفید با خامه

املت لوبیاسفید با خامه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

لوبیاسفید 2 پیمانه (300 گرم)

 

پیازچه 10 ساقه

 

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

خامه 150 گرم

 

سیب زمینی 2 عدد متوسط

 

گوجه‌فرنگی 4 عدد

 

فلفل دلمه‌ای 1 عدد

 

نمك و زردچوبه  به میزان لازم

 

پودر زنجفیل به میزان لازم

 

روغن مایع به میزان لازم

 

آب لیموترش از 1 عدد

آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

لوبیاسفید را از شب قبل بخیسانید و بپزید. پیازچه‌ها را خرد كنید و در كمی روغن تفت دهید و زردچوبه را بیفزائید.

 فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را نیز خردكنید و به پیازچه‌ها اضافه نمائید. نمك و زنجفیل و جعفری خردكرده را همراه با سیب زمینی‌های از قبل پخته و خردكرده به مواد بیفزائید.

اكنون درِ ظرف را بگذارید تا آب گوجه‌فرنگی خوب غلیظ شود و به روغن بیفتد. سپس لوبیای پخته را همراه با آب لیموترش اضافه‌نمائید. در آخر كه اجاق را خاموش كردید و املت اندكی خنك شد، خامه را بیفزائید و از خود پذیرائی نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیاملتروش تهیه املتآشپزباشیمعصومه عیوضیاملت لوبیاسفید با خامهاملت لوبیااملت لوبیا سفیداملت با خامه تعداد بازديد: 1138 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است