Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 23:56

كباب بوقلمون (مدیترانه)

كباب بوقلمون (مدیترانه)

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

كدو سبز 2 عدد كوچك

 

بادمجان 1 عدد

 

سینه‌ی بوقلمون خرد كرده 300 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد درشت

 

فلفل دلمه‌ای قرمز یا زرد خرد كرده 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس كباب

 

روغن زیتون 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 1 حبه

 

ریحان ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

گروه آشپزی

 

كدو و بادمجان را از درازا به ورقه‌های نازك ببرید. دور بوقلمون‌ها بپیچید و همراه با پیاز و فلفل به سیخ بكشید.

سپس آنها را روی دیس بزرگی بگذارید، سس را رویش بریزید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

اینك سیخ‌های كباب را روی توری كباب‌پز یا منقل بگذارید و برشته كنید.

روش تهیه‌ی سس: روغن‌زیتون، آبلیمو، سیر، ریحان، نمك و فلفل را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید.ژ

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کبابانواع کبابكباب بوقلمونآشپزی مدیترانه ایغذای مدیترانه ایآشپزی با بوقلمون تعداد بازديد: 842 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است