Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 15:25

گراتن سبزیجات

گراتن سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گل کلم گلچه‌ای خرد کرده 150 گرم

براکلی گلچه‌ای خرد کرده 150 گرم

کرفس خرد کرده یک ساقه

قارچ ورقه‌ای خرد کرده و تفت داده 250 گرم

کنسرو نخودفرنگی یک‌دوم پیمانه

هویج حلقه‌ای خرد کرده و پخته 1 عدد متوسط

کدو حلقه‌ای خرد کرده 1 عدد متوسط

پیازچه خرد کرده یک دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر آویشن یک قاشق چایخوری

سس سفید یک‌ونیم پیمانه

پنیر موزارلا 300 گرم

پنیر گودا 100 گرم

سس کچاپ به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گل کلم، براکلی و کرفس را بخارپز کنید. آن‌گاه در ظر ف مناسبی گل کلم، براکلی، کرفس، قارچ، نخودفرنگی،‌هویج، کدو، پیازچه، نمک، فلفل، پودر آویشن و سس سفید را مخلوط کنید.

حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید و نیمی از مواد فراهم کرده را در آن بریزید. سپس رویش نیمی از مخلوط پنیر موزارلا و گودا بریزید و سس کچاپ اضافه کنید.

اینک باقیمانده مواد فراهم کرده را بریزید و رویش را با پنیر باقیمانده بپوشانید. حالا گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه در طبقة وسط بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

یادآوری: در صورت دلخواه هنگام سرو از سس کچاپ استفاده کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشگراتن سبزیجاتسوفله و گراتنگراتن خوشمزهغذای فرانسوی تعداد بازديد: 1139 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟