Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 23:41

پلوی معطر (غذای هندی)

پلوی معطر (غذای هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 50 گرم

 

پیاز ورقه‌ای خرد كرده 2 عدد كوچك (160 گرم)

 

سیر له كرده 3 حبه

 

زیره 3 قاشق چایخوری

 

دانه‌ی خردل 2 قاشق چایخوری

 

هل سائیده 4 عدد

 

برگ بو 2 عدد

 

پسته‌ی تازه 75 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

برنج باسماتی، شسته شده 300 گرم (یك‌و یك‌دوم پیمانه)

 

آب مرغ گرم 680 میلی‌لیتر (دو و سه‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید.

آن‌گاه پیاز، سیر، ادویه‌ها، برگ بو و پسته را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود و عطر ادویه‌ها به مشام برسد.

سپس برنج و آب مرغ را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و به مدت تقریبی 15دقیقه پلو را بپزید.

حالا پلو را از روی حرارت بردارید و با چنگال آن را از هم باز كنید.

دوباره در قابلمه را بگذارید و ده دقیقه پلو را كنار بگذارید.

اكنون پلوی معطر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید. قبل از مصرف برگ بو را از پلو جدا كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوغذای هندیانواع پلوآشپزی هندیپلوی معطردستور پلوی معطر تعداد بازديد: 1321 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است