Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 05:39

پیراشكی ژامبون و پنیر

پیراشكی ژامبون و پنیر

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پودر مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

تخم مرغ 1 عدد

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

كره 30 گرم

 

آرد به میزان لازم (حدود 4 پیمانه)

 

نمك كمی

 

مواد لازم میانی

 

ژامبون گوشت یا مرغ 250 گرم

 

پنیر موزارلا حدود 200 گرم

 

سس تند گوجه فرنگی به میزان لازم

 

سس خردل به میزان لازم

 

مواد لازم رویه

 

زرده تخم مرغ 1عدد

 

كنجد به میزان لازم

آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

مایه‌خمیر، شكر و یك‌چهارم پیمانه از آب را، در كاسه‌ی كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید. بعد روی آن را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا مایه‌خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن به وجود آید.

آن‌گاه تخم مرغ را همراه با روغن مایع و كره، در كاسه‌ای بریزید. نمك، باقیمانده‌ی آب و مایه‌خمیر ور آمده را بیفزائید و هم بزنید.

اكنون آرد را كم‌كم اضافه كنید تا خمیری به‌دست‌ آید.

حالا خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.

بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

اینك خمیر را به كمك وردنه، به شكل مستطیل باز كنید و از قسمت عرض، به دو قسمت تقسیم كنید و هر دو تكه را، به شكل 8 مثلث ببرید.

قسمت پائین هر مثلث را، یك برش كوچك بدهید و یك تكه ژامبون و یك تكه پنیر موزارلا روی آن بگذارید.

بعد قدری سس گوجه‌فرنگی و خردل بمالید و از قسمت قائده‌ی مثلث به طرف رأس آن، خمیر را رول كنید.

خمیرها را در سینی چربكرده بچینید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.

حالا روی خمیرها را با زرده‌ی تخم مرغ زرین كنید و كنجد بپاشید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا پیراشكی‌ها بپزند و طلائی‌رنگ شوند.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیآموزش پیراشکیانواع پیراشکیآشپزباشیپیراشكی ژامبونپیراشکی پنیر تعداد بازديد: 1805 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پیراشکی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است