Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:26

پیتزا

پیتزا

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

فلفل دلمه‌ای قرمز یك نصفه

 

فلفل دلمه‌ای زرد یك نصفه

 

نان باگت  1 عدد

 

كالباس مرغ یا گوشت 8 برش

 

پنیر موزارلا‌ی ورقه‌ای 150 گرم

 

فلفل سیاه به میزان لازم

 

ریحان تازه برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا فلفل دلمه‌ای‌ها را كباب كنید و پوست و تخمه‌شان را بگیرید. آن‌گاه آنها را خلالی خرد كنید و كنار بگذارید.

حالا نان باگت را 8 قسمت كنید و روی هر تكه كالباس و فلفل دلمه‌ای بگذارید. سپس 2 برش پنیر روی هر یك قرار دهید و قدری فلفل سیاه بپاشید.

اكنون پیتزا را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا پنیر آب شود. اینك پیتزا را با ریحان بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپیتزاغذای فوریانواع پیتزاآموزش پیتزادستور پیتزاآشپزی فوری تعداد بازديد: 1132 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است