Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 03:51

ساندویچ گیلاس و پنیر

ساندویچ گیلاس و پنیر

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 200 گرم

 

پودر شكر یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كمپوت گیلاس خردكرده 100 گرم

 

نان سفید برشی 4 عدد

 

شكلات آبكرده برای تزئین  به میزان لازم

 

پودر پسته برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی – مژگان فرهنگ 

 

پنیر خامه‌ای و پودر شكر را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد گیلاس را به آن بیفزائید. آن‌گاه این مخلوط را روی نان‌های سفید بمالید و با شكلات و پسته بیارائید.

یادآوری1: می‌توانید نان‌ها را به كمك برشگرهای مختلف قالب بزنید تا ساندویچ‌ها زیباتر به نظر برسند.

یادآوری2: بهتر است ساندویچ‌ها را یك ساعت در یخچال بگذارید و بعد میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش ساندویچانواع ساندویچساندویچساندویچ با پنیرساندویچ با گیلاسطرز تهیه ساندویچساندویچ خانگی تعداد بازديد: 894 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است