Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 24 مرداد 1397 - 11:14

پاكورای سبزی (هندی)

پاكورای سبزی (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

آرد نخود خام 100 گرم (سه چهارم پیمانه)

 

آرد سفید 35 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

بیكینگ‌پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زیره‌ی آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری

 

ادویه‌ی گرام‌ماسالا 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر چیلی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك 2 قاشق چایخوری

 

سیر له كرده 2 حبه

 

آب حدود 180 میلی‌لیتر (سه چهارم پیمانه)

 

گل كلم گلچه كرده 100 گرم

 

كلم براكلی گلچه كرده 85 گرم (1 پیمانه)

 

بادمجان حلقه‌ای خرد كرده 1 عدد كوچك (230 گرم)

 

كدو سبز حلقه‌ای خرد كرده 2 عدد متوسط (240 گرم)

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی  به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی دیپ ماست

 

نعنای خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

ماست 180 میلی‌لیتر (سه چهارم پیمانه)

 

چیلی قرمز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

هر دو آرد را همراه با بیكینگ‌پودر، در ظرف مناسبی الك كنید و ادویه‌ها، نمك و سیر را بیفزائید.

آن‌گاه به میزان كافی آب به آن بیفزائید تا خمیر نسبتاً شلی همانند ماست غلیظ حاصل شود.

سپس روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

حالا گل كلم و كلم براكلی را بخارپز كنید تا قدری نرم شوند و با آب سرد آبكشی كنید و روی هوله‌‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا كاملاً خشك شوند.

اكنون روغن را در تابه‌ی عمیق و مناسبی بریزید و داغ كنید.

آن‌گاه گلچه‌های گل كلم، گلچه‌های كلم براكلی، حلقه‌های بادمجان و حلقه‌های كدو را در مایه‌ی خمیری غوطه‌ور سازید و در روغن فراوان داغ سرخ كنید.

سپس آنها را روی هوله‌ی ‌كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. اكنون پاكورا را در ظرف مناسبی بچینید و با دیپ ماست میل كنید.

یادآوری: برای تهیه‌ی دیپ ماست؛ همه‌ی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده‌ی مصرف شود.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذای مللغذای هندیآشپزی هندیپاكورای سبزیپاکورادیپ ماست تعداد بازديد: 483 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است