Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 11:09

پِنه با گوشت

پِنه با گوشت

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره  75 گرم

 

فیله گوساله خلالی خردكرده  450 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده  175 گرم

 

خردل  1 قاشق چایخوری

 

زنجفیل تازه و رنده كرده  یك ‌هشتم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

خامه ساده  150 میلی‌لیتر

 

شیر  1 پیمانه

 

شكر  1 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

 

كره  115 گرم

 

ریحان تازه  2 ساقه

 

پاستای  پنه  450 گرم

 

نان برشته (تست)  4 ورق

آشپزباشی

 

كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. گوشت را بیفزائید و به مدت 6 دقیقه تفت دهید. سپس گوشت را در ظرف نسوزی بریزید و قارچ‌ها را در همان تابه، به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. حالا خردل، زنجفیل، نمك و فلفل را اضافه كنید و به مدت 15 دقیقه بپزید.

بعد خامه را بیفزائید و در صورت دلخواه شكر اضافه كنید و 3 دقیقه دیگر بپزید. اكنون این مخلوط را روی گوشت بریزید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 190 درجه سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه بپزید. آب، نمك، روغن زیتون و یك ساقه از ریحان را در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. پاستا را بیفزائید.

همین كه نرم شد، آن را در آبكش بریزید. اكنون كره و باقیمانده ریحان را به پاستا اضافه كنید. و آن را در ظرف مناسبی بریزید. نان‌ها را برشته كنید و به شكل مثلث ببرید و دور پاستا بچینید. حالا سس گوشت را رویش بریزید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپنهآشپزباشیپِنه با گوشتپنه و گوشتآشپزی گوشتتهیه پِنه با گوشتمواد لازم پِنه با گوشت تعداد بازديد: 1556 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است