Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 11:40

سالاد گرم سیب‌زمینی

سالاد گرم سیب‌زمینی

shooroshirin3

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

سیب زمینی 1 كیلو گرم

كرفس خرد كرده 2 ساقه

پیاز ریز خرد كرده  1 عدد

فلفل دلمه‌ای خلالی خرد كرده 1 نصفه

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

خامه صبحانه   60 میلی لیتر  (یك‌چهارم پیمانه)

سس فرانسوی 80 میلی لیتر  (یك‌سوم پیمانه)

نمك و فلفل به میزان لازم

ژامبون رشته‌ای خرد كرده 2 ورق

تخم مرغ آبپز (خرد كرده) 2 عدد

پنیر موزارلای رنده كرده  90 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری

 

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، مكعبی خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه كرفس، پیاز، فلفل دلمه‌ای و جعفری را هم به سیب‌زمینی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خامه، سس فرانسوی، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

حالا سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و هم بزنید. اكنون سالاد را در ظرف مناسب و نسوزی بریزید و ژامبون و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید. اینك پنیر را روی سالاد بپاشید و آن را  زیر گریل فر قرار دهید تا پنیر آب شود. 

یادآوری: برای تهیه سس فرانسوی، 3 قاشق سوپخوری سركه سفید، 3 قاشق سوپخوری شكر، یك‌چهارم پیمانه سس گوجه‌فرنگی، یك‌چهارم پیمانه روغن زیتون، یك قاشق چایخوری پودر سیر و قدری نمك و فلفل را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: آشپزي با سيب زمينيآموزش سالادسالاد گرم سیب‌زمینیروش تهيه سالاد گرمسالاد سيب زميني تعداد بازديد: 1734 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است