Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 07:27

پیتزای عصرانه

پیتزای عصرانه

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

چیپس سیب‌زمینی خلالی 1 پیمانه

 

زیره‌ی آسیاب‌كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر چیلی یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

شیر  2 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

روغن كانولا 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه‌ی خرد كرده 2 ساقه

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل تند خرد كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سیر خرد كرده 1 حبه

 

نان پیتزای آماده 1 عدد

 

سس گوجه فرنگی یك چهارم پیمانه

 

پنیر گودای رنده كرده سه‌چهارم پیمانه

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

چیپس خلالی، زیره و پودر چیلی را در ظرف مناسبی بریزید، با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شیر و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید.

حالا روغن را در تابه‌ بریزید؛ پیازچه، فلفل دلمه‌ای، فلفل تند و سیر را بیفزائید و با حرارت ملایم اجاق تفت دهید تا سبزی‌ها نرم شوند.

سپس مواد را از تابه درآورید و كنار بگذارید. اكنون مخلوط تخم‌مرغ را به این مواد بیفزائید و در همان تابه بپزید تا تخم‌مرغ‌ها ببندد.

اینك نان پیتزا را در قالب مخصوص پیتزا بگذارید و سس گوجه‌فرنگی را روی آن بریزید و مخلوط فراهم كرده را بیفزائید.

حال مخلوط چیپس سیب‌زمینی و پنیر را رویش بریزید و پیتزا را در فر گرم شده با دمای

190 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 8-10 دقیقه یا تا زمانیكه پنیر آب شود، بپزید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذای فوریانواع پیتزاآموزش پیتزاآشپزی فوریپیتزای عصرانه تعداد بازديد: 808 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است