Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 25 مرداد 1399 - 20:24

مَقلوبـه

مَقلوبـه

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

گل كلم 150 گرم

 

بادمجان پوست كنده و خرد كرده 1 عدد متوسط

 

سیب‌زمینی پوست كنده و خرد كرده 1 عدد درشت

 

روغن مایع به میزان لازم

 

مرغ  200 گرم

 

نمك  به میزان لازم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زیره آسیاب كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای آماده كردن برنج

 

برنج  500 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران حلكرده یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

پودر جوزهندی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه كوبیده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره آبكرده حدود 150گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گلچه‌های گل‌كلم را از هم جدا كنید و همراه با بادمجان و سیب‌زمینی در تابه مناسبی بریزید، قدری روغن بیفزائید و مواد را روی اجاق تفت دهید تا طلایی‌رنگ شوند.

 آن‌گاه مرغ را با آب، نمك، پیاز و زردچوبه بپزید و به قطعه‌های درشت خرد كنید و به مخلوط سبزی بیفزایید. حالا ادویه‌ها را به آن اضافه كنید و خوب مخلوط سازید.

سپس برنج را كه از شب قبل خیسانده‌اید در مخلوط نمك و آب جوش بریزید و همین‌كه قدری نرم شد، آن را آبكش كنید. اكنون زعفران، جوز و فلفل را به برنج بیفزائید و مخلوط كنید.

 اینك كف قالب میان تهی را با كره، چرب كنید و مخلوط فراهم كرده مرغ و سبزی را در آن بریزید و رویش را با برنج بپوشانید. حال قدری از آب مرغ و كره روی آن بدهید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180درجه سانتیگراد، بپزید.

آن‌گاه مقلوبه را برای پذیرایی، در دیس مناسبی برگردانید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغآشپزباشیاعظم گلزارمنشمَقلوبـهآموزش مَقلوبـهطرز تهیه مَقلوبـهانواع مَقلوبـهدستور مَقلوبـهمواد اولیه مَقلوبـه تعداد بازديد: 744 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است