Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 اسفند 1398 - 17:38

بلدرچین با سس بادام زمینی

بلدرچین با سس بادام زمینی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بلدرچین 6 عدد

 

كره‌ی بادام‌زمینی یك‌چهارم پیمانه

 

سیر له كرده 1 حبه

 

سویاسس 2 قاشق چایخوری

 

عسل 2 قاشق چایخوری

 

عصاره تمر هندی 3 قاشق سوپخوری

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

بلدرچین‌های درسته را با قیچی از وسط نصف كنید.

كره‌ی بادام زمینی، سیر، سویاسس، عسل، تمر هندی و فلفل را با هم در ظرف گودی مخلوط كنید.

با برس یا پالت، تمام تكه‌‌های بلدرچین را با مایه‌ی مخلوط‌كرده، خوب آغشته سازید و آن‌ها را طوری در سینی فر بچینید كه پوستشان رو به بیرون باشد و در فر با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید تا پوست آن‌ها قهوه‌ای شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سسآشپزی در فرآشپزی با بلدرچینآشپزباشیآشپزی با ماکیانسس بادام زمینی تعداد بازديد: 778 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است