Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:46

پیتزا سیر و استیک

پیتزا  سیر و استیک

shooroshirin

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 عدد

سیر 6 عدد

پنیر پارمسان (رنده کرده) 20 گرم

جعفری 1 ساقه

نمک به میزان لازم

روغن زیتون 50 گرم

خمیر پیتزا 4 عدد

پنیر موزارلا رنده کرده 400 گرم

فیله گوساله ورقه‌ای 400 گرم

آشپزباشی - آنا غاروریانی

سیر، پنیر پارمسان، جعفری، نمک و روغن را در مخلوط‌‌کن میکس کنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه خمیرها را در کف بشقاب مخصوص پیتزا پهن کرده و از سس تهیه شده به مقدار دلخواه روی سطح آن بریزید.

اینک پنیر را افزوده و  فیله را نیز بیفزائید و در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 14 دقیقه در فر بپزید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع پیتزاآشپزباشیفست فودغذای ایتالیاییپیتزا خوشمزهپیتزا سیر و استیکپیتزا استیکآنا غاروریانی تعداد بازديد: 12708 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است