Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:09

خوراك جوجه کباب

خوراك جوجه کباب

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

فلفل چیلی خردكرده 1 عدد

 

پیاز سفید، چهارقاچ‌كرده 80 گرم (1 عدد كوچك)

 

سیر له ‌كرده 2 حبه

 

تخم گشنیز، سائیده 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

ران مرغ 3 سانتیمتری خرد كرده 8 عدد (1/600 كیلوگرم)

آشپزباشی

 

فر(تاون) را از قبل با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد گرم نمائید و روی سینی فر كاغذ روغنی قرار دهید.

فلفل چیلی، پیاز، سیر، تخم گشنیز، ‌آبلیمو و روغن زیتون را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز یا مخلوط كن بریزید تا خمیر نرمی به‌دست آید.

حالا، تكه‌های مرغ و مخلوط آماده را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس مرغ را به سیخ بكشید.

اكنون، سیخ‌های مرغ را در یك ردیف روی سینی فر بچینید و در حدود 20 دقیقه یا تا زمانی كه برشته شوند، در فر بپزید.

اینك، جوجه‌كباب را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغآموزش خوراکآموزش کبابغذای پیک نیکیآشپزباشیخوراك جوجه کباب تعداد بازديد: 2073 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است