Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:29

گراتن سیب زمینی و بادمجان

گراتن سیب زمینی و بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4- 6 نفر

سس سفید یک و یک‌دوم پیمانه

سیب‌زمینی حلقه‌ای خرد و نیم‌پز کرده ۴۰۰ گرم

بادمجان حلقه‌ای خرد و سرخ‌کرده ۳ عدد

جعفری ریز خرد کرده یک‌چهارم پیمانه

پیاز خرد‌کرده و تفت‌داده ۲ عدد

پودر آویشن و رزماری از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده 200 گرم 

مواد لازم برای تهیه سس سفید

کره ۳۰ گرم 

آرد ۳ قاشق سوپخوری

شیر ۲ پیمانه (500 میلی‌لیتر)

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر جوز هندی یک‌هشتم قاشق چایخوری

آشپزباشی - معصومه فلاحی

کف ظرف مورد نظر را با قدری سس آغشته کنید.

آن‌گاه یک لایه سیب‌زمینی و یک لایه بادمجان بچینید.

سپس کمی جعفری و پیاز داغ اضافه کنید و بعد آویشن، رزماری، سس و کمی پنیر.

این مواد باید به‌صورت دولایه ریخته شود و در لایه آخر فقط سس و پنیر قرار گیرد.

حالا در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.

گراتن باید داخل همان ظرف سرو شود.

روش تهیه سس سفید

کره و آرد را در تابه مناسبی بریزید و قدری روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه شیر را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.

سپس نمک، فلفل و جوز هندی را به سس اضافه کنید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیگراتن سیب زمینیروش تهیه گراتنطرز تهیه گراتنگراتن سیب زمینی و بادمجانگراتن بادمجاندستور تهیه گراتن تعداد بازديد: 928 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است