Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 آذر 1399 - 11:03

ترین پنیر و ژامبون

ترین پنیر و ژامبون

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

بلوچیز 200 گرم

 

كره 100 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر چدار 150 گرم

 

خامه‌ی صبحانه 2 قاشق سوپخوری

 

پسته‌ی خرد كرده 50 گرم

 

ژامبون سرخكرده 8 ورق

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

بلوچیز و كره را در ظرف مناسبی بریزید. با چنگال پوره كنید و اندكی نمك و فلفل بزنید. آن‌گاه پنیر چدار را خرد كنید و همراه با یك قاشق سوپخوری از خامه، در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

چنانچه پنیر سفت بود، خامه‌ی بیشتری به آن بیفزائید تا پوره‌ی نرمی به دست آید. سپس قالب دیواره بلندی را به اندازه‌ی 7×13 سانتیمتر، با سلیفون بپوشانید و ورقه‌های ژامبون را رویش بچینید.

حالا مقداری از مخلوط بلوچیز و كره رویش بریزید، صاف كنید و قدری پسته بپاشید. حالا نیمی از پوره‌ی پنیر چدار را رویش بریزید، صاف كنید و با ژامبون و پسته بپوشانید.

به همین ترتیب همه‌ی مواد را لابه‌لای هم در قالب بریزید و رویش را با فویل بپوشانید. اینك قالب را در یخچال بگذارید و پس از 2 ساعت، ترین را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیترین پنیر و ژامبونآموزش ترینانواع ترینترین ژامبونترین پنیرترین تعداد بازديد: 1013 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است