Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 17:06

كوكوی سیب‌زمینی طلائی

كوكوی سیب‌زمینی طلائی

shooroshirin3

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

سیب زمینی یك كیلو و پانصد گرم

كره 30 گرم

تخم مرغ  3 عدد

نمك و فلفل  به میزان لازم

زرده تخم مرغ اضافی1عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

سیب زمینی‌ها را بپزید و پوره كنید. آن‌گاه كره، زرده‌‌های تخم‌مرغ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا سفیده‌‌های تخم‌مرغ را نیز به مخلوط سیب‌زمینی بیفزائید و به آرامی هم بزنید.

اكنون ماه فراهم كرده را در قالب چربكرده، به قطر تقریبی 23 سانتیمتر، بریزید و رویش را صاف كنید. سپس روی آن، زرده تخم‌مرغ بمالید و با چنگال، خطوطی رویش ایجاد كنید.

آن‌گاه كوكو را به مدت تقریبی 1 ساعت یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. حالا كوكو را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آشپزي با سيب زمينيكوكوی سیب‌زمینی طلائیآموزش كوكوروش تهيه كوكومواد لازم كوكو سيب زميني تعداد بازديد: 365 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است