Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 05:34

فریتاتای سیب‌زمینی و ریحان

فریتاتای سیب‌زمینی و ریحان

shooroshirin3

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 2 عدد متوسط (400 گرم)

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد كرده 1 نصفه

گوشت چرخكرده  250 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده 6 عدد

خامه صبحانه 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

پیازچه خرد كرده 3 ساقه

ریحان ریز خرد كرده 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری

 

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 20سانتیمتر، چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را بپزید و به حلقه‌های نازك ببرید. حالا روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك شود.

سپس گوشت را افزوده و تفت دهید و نمك و فلفل را به آن بیفزائید. حالا نیمی از ورقه‌های سیب‌زمینی را در قالب بچینید و نیمی از گوشت را رویش بریزید. آن‌گاه باقیماندۀ ورقه‌های سیب‌زمینی را روی گوشت بچینید و باقیماند‌ۀ گوشت را بیفزائید.

اكنون تخم‌مرغ‌ها، خامه، پیازچه و ریحان را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. اینك این مایه را روی گوشت، در قالب بریزید و فریتاتا را به مدت تقریبی30دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، در فر بپزید.

 

 

برچسب ها: آشپزي با سيب زمينيفریتاتای سیب‌زمینی و ریحانفريتاتايآموزش فريتاتايمواد لازم فريتاتاي تعداد بازديد: 1300 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است