Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1403 - 22:26

كباب شترمرغ | طرز تهیه کباب شترمرغ

كباب شترمرغ | طرز تهیه کباب شترمرغ

shooroshirin3

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه ی کباب شترمرغ:

گوشت شترمرغ 600 گرم

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

ماست 2 قاشق سوپخوری

 

نمك در صورت تمایل به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب شترمرغ:

گوشت شترمرغ را به اندازه‌های 1×4 سانتیمتر خرد كنید و همراه با پیاز، فلفل، روغن زیتون و ماست، در ظرفی بریزید و به مدت تقریبی 6 ساعت در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه گوشت را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و همراه با چلو زعفرانی و گوجه‌فرنگی كبابی، میل كنید.

یادآوری: می‌توانید از پودر تخم‌گشنیز و پودر زیره سبز نیز در مزه‌‌دار كردن كباب استفاده كرد. همچنین می‌توانید از برگ بو استفاده كنید و به صورت یك در میان با گوشت آن را به سیخ بكشید البته به این منظور باید از قبل برگ بوها را بخیسانید تا نرم شود اگر برگ بو در دسترس نبود از برگ نارنج یا پرتقال استفاده كنید.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیکبابآموزش کبابروش تهیه کبابآشپزباشیاعظم گلزارمنشكباب شترمرغکباب با شترمرغ تعداد بازديد: 1582 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است