Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 مهر 1399 - 02:21

طرز تهیه جوجه‌ كباب بدون استخوان

طرز تهیه جوجه‌ كباب بدون استخوان

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب بدون استخوان:

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده غلیظ 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خلالی خردكرده 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده 1 عدد

 

سینه یاران مرغ خردكرده  750 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

طرز تهیه جوجه کباب بدون استخوان: 

در كاسه مناسبی، روغن زیتون، نمك، فلفل، زعفران، پیاز و فلفل را بریزید. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید و یك شب در یخچال نگه‌دارید تا مزه‌دار شود. سپس تكه‌های جوجه را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. حالا جوجه كباب را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی، گوجه‌فرنگی كبابی، لیموترش، پیاز و جعفری بیارائید.

یادآوری: جوجه كباب با استخوان را نیز می‌توانید به همین روش تهیه نمائید.

 

برچسب ها: آشپزیمواد لازم کبابآشپزی با کبابآشپزباشیاعظم گلزارمنشجوجه‌ كباب بدون استخوانجوجه کبابکباب بدون استخوان تعداد بازديد: 3709 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است