Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:41

كباب مغولی

كباب مغولی

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 4 قاشق سوپخوری

 

زنجفیل رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

راسته یا فیله گوساله خلالی خردكرده 400 گرم

 

هویج خلالی خردكرده 2 عدد

 

تره فرنگی خردكرده 2 ساقه

 

فلفل سبز، قرمز و زرد خلالی خردكرده 2 پیمانه

 

كدوی خلالی خردكرده 1 عدد

 

كلم برگ خلالی خردكرده 1 پیمانه

 

جوانه ماش 1 پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه سس كنجد

 

دانه كنجد 3 قاشق سوپخوری

 

سركه سفید 2 قاشق سوپخوری

 

شكر قهوه‌ای 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خردكرده 3 ساقه

 

سویا سس 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

سركه بالزامیك 2 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

روغن كنجد 5 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج، تره‌فرنگی، فلفل، كدو، كلم و جوانه ماش را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس سس را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.

روش تهیه سس كنجد: دانه‌های كنجد را تفت دهید. آن‌گاه آن‌را بكوبید تا كمی نرم شود. سپس سركه سفید، شكر، پیازچه، سویا سس، سركه بالزامیك، سیر و روغن كنجد را بیفزائید و مخلوط كنید.

یادآوری: برای نرم‌تر شدن گوشت می‌توانید آن را از شب قبل در مخلوطی از سویا سس، روغن زیتون و آب پیاز بخوابانید.

 

برچسب ها: آشپزیکبابمواد لازم کبابآشپزی با کبابآشپزباشیاعظم گلزارمنشروش تهیه كباب مغولیكباب مغولی تعداد بازديد: 1871 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است