Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:45

ساتای مرغ

ساتای مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سس سویا  یک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

کره بادام زمینی 2 قاشق سوپخوری

آب لیمو  یک‌چهارم  پیمانه (60 میلی‌لیتر)

شکر قهوه‌ای  1 قاشق سوپخوری

پودر کاری   1 قاشق سوپخوری

سیر له کرده    2 حبه

پودر تخم گشنیز  یک دوم قاشق چایخوری

پودر زیره  یک‌چهارم  قاشق چایخوری

سس تند   1 قاشق چایخوری

سینة فیله کرده  300 گرم

آشپزباشی - مریم عکاف

سس سویا،کره بادام زمینی، آب لیمو، شکر قهوه‌ای، پودر‌کاری، سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و سس تند را با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه سینه‌های مرغ را خرد کنید و به مواد فراهم کرده بیفزائید.

حالا به مدت دوساعت در یخچال بگذارید. سپس تکه‌های مرغ را به سیخ کشیده وکباب کنید.

تعداد بازديد: 761 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است