Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 18:54

استیک آنتیکور

استیک آنتیکور

shooroshirin

0 0

متوسط

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای یک نفر:

راسته یا فیله گوساله.................... 150 تا 200 گرم

مغز گردو.......................50 گرم

روغن زیتون بی‌بو.......................3 قاشق غذاخوری

ترخون، جعفری................یک‌قاشق غذاخوری، ریز خرد شده

نمک و فلفل سیاه.............................به مقدار لازم

روش‌تهیه

این استیک از سس متفاوتی برخوردار می‌باشد.

مغز گردو را نیم‌کوب کرده با سایر مواد مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس در کنار استیک گذاشته و آن را سرو کنید.

نکته:

1ـ کاهوی خرد شده را نیز همراه با این نوع سس می‌توان سرو کرد.

2ـ سس آنتیکور برای میگو هم استفاده می‌شود.

برچسب ها: استیکاستیک آنتیکورطرز تهیه استیک آنتیکور تعداد بازديد: 265 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است