Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 11:34

مرغ با سس‌ انار و بادام

مرغ با سس‌ انار و بادام

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم مرغ با سس انار و بادام:

انار 2 عدد متوسط

 

آب یك‌دوم پیمانه (375 میلی‌لیتر)

 

شكر قهوه‌ای 75 گرم

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

سینه مرغ 4 قطعه

 

پیاز خردكرده 1 عدد درشت (200 گرم)

 

سیر له كرده 2 حبه

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

پودر فلفل شیرین 1 قاشق چایخوری

 

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

 

پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

 

پودردارچین یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

آب مرغ یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

 

بادام هندی یك‌سوم پیمانه (55 گرم)

 

گشنیز خردكرده یك‌سوم پیمانه

آشپزبشی- ایران کوهستانی

 

ابتدا دانه‌های انار را جدا كنید و یك‌سوم پیمانه از آن را كنار بگذارید. باقیمانده انار را با آب و شكر قهوه‌ای، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. مخلوط را پیوسته هم بزنید تا شكر حل شود و 5 دقیقه، بجوشانید. سپس آن‌را از صافی عبور دهید. اینك نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

آن‌گاه مرغ را در آن تفت دهید و از تابه در آورید. اكنون باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم شوند. حالا آرد و ادویه را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس آب مرغ و آب انار-صاف كرده- را به تدریج بیفزائید و هم بزنید تا مایه قدری غلیظ شود.

اینك مرغ را در این مایه قرار دهید و صبر كنید تا مرغ بپزد. در اواخر پخت دانه‌های انار، بادام هندی و گشنیز را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغمرغمرغ با سس‌ انار و باداممرغ با سس انارمرغ با بادامآموزش مرغ با سسمرغ و سسمواد لازم مرغ با سس تعداد بازديد: 994 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است