Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 مرداد 1399 - 07:18

برياني‌مرغ

برياني‌مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 8 نفر

زنجفيل تازه و خرد كرده................ 1 تكة كوچك

سير له كرده............ يك و يك‌دوم قاشق چايخوري

ادوية گرام‌ماسالا.................. 1 قاشق سوپخوري

پودر چيلي............. 1 قاشق چايخوري

نمك ............2 قاشق چايخوري

هل سبز سائيده.............. 5 عدد

ماست ..............300 ميلي‌ليتر

مرغ................. 1 عدد (حدود يك‌ونيم كيلوگرم)

شير.............. 150 ميلي‌ليتر (حدود دوسوم پيمانه)

زعفران حل كرده ...............يك‌ و يك‌دوم قاشق چايخوري

كره ...................6 قاشق سوپخوري

پياز ورقه‌اي خرد كرده.............. 2 عدد

برنج باسماتي............ 450 گرم

چوب دارچين............. 2 عدد

فلفل سبز تند............. 4 عدد

برگ گشنيز............ 2 قاشق سوپخوري

آبليمو........... 4 قاشق سوپخوري

 آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :

 

روش‌تهیه

زنجفيل، سير، ادويه گرام‌ماسالا، پودر چيلي، نيمي از نمك، هل و ماست را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد تا سس صاف و يكدست شود. آن‌گاه پوست مرغ را بكنيد و مرغ را هشت تكه كنيد. سپس تكه‌هاي مرغ را در سس فراهم كرده بخوابانيد، رويش را بپوشانيد و 3 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا شير را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بجوشانيد، زعفران را به آن بيفزائيد و از روي حرارت برداريد. اينك كره را در تابه‌اي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. اكنون نيمي از پياز سرخكرده را در ظرف ديگري بريزيد و كنار بگذاريد. حالا برنج و چوب دارچين را در قابلمة آب بريزيد و 4-5 دقيقه روي حرارت بجوشانيد. تا برنج نرم شود. سپس برنج را در آبكش بريزيد و با باقيمانده نمك مخلوط كنيد. آن‌گاه مرغ مزه‌دار كرده را در تابة محتوي پياز سرخكرده بريزيد و نيمي از فلفل تند خرد كرده گشنيز، آبليمو و شير زعفراني را به آن بيفزائيد. حال برنج و باقيماندة مواد را اضافه كنيد در تابه را بگذاريد و به مدت تقريبي يك ساعت روي حرارت ملايم قرار دهيد تا برياني بپزد.

 

يادآوري: قبل از مصرف چوب دارچين را از برياني درآوريد.

برچسب ها: آموزش آشپزیبریانیغذاهای سنتیبریانی مرغطرز تهیه بریانی مرغ تعداد بازديد: 119 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است