Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:44

کنتاکی با سس رمولاد

کنتاکی با سس رمولاد

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

آب پیاز 100 میلی‌لیتر

مخلوط فلفل سیاه، فلفل سفید، فلفل قرمز و پودر سیر به میزان لازم

سس تند (هات سس) 2 قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

آب سرد 50 میلی‌لیتر

روغن 100 میلی‌لیتر

مرغ خرد کرده با استخوان 1 کیلوگرم 

مواد لازم برای سوخاری کردن

آب سرد 2 لیتر

یخ 200 گرم

آرد سفید 1500 گرم

ادویه کاری 50 گرم 

مواد لازم برای تهیه سس رمولاد

خیارشور رنده کرده 100 گرم

خیار با پوست رنده کرده 100 گرم

سفیده تخم مرغ رنده کرده 100 گرم

خردل 40 گرم

جعفری خرد کرده 50 گرم

آبلیمو 50 میلی‌لیتر

کرفس رنده کرده 50 گرم

سس مایونز 500 گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

آبلیمو، آب پیاز، فلفل سیاه، سفید، قرمز، پودر سیر،‌ سس تند، نمک، آب سرد و روغن را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.

آن‌گاه مرغ را افزوده و مخلوط نمائید.

حالا به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید.

سپس تکه‌های طعم‌دار شده را در آب و یخ به مدت 5 ثانیه بیندازید و بعد در مخلوط آرد و کاری بغلتانید و به کمک هر 2 دست ورز دهید تا سطح تکه‌ها به‌وسیله آرد پولکی شود.

حالا این کار را یک یا 2 بار دیگر تکرار کنید تا اندازه پولکی‌ها درشت‌تر شود.

اینک در روغن داغ به‌صورت غوطه‌ور سرخ نمائید و درصورت دلخواه به‌همراه سس رمولاد سرو کنید. 

روش تهیه سس رمولاد 

کلیه مواد را به‌همراه سس مایونز مخلوط کنید. آن‌گاه نمک و فلفل را بیفزائید.

برچسب ها: آشپزباشیشور و شیرینکنتاکی با سس رمولادکنتاکیسس رمولادکنتاکی با سسدستور تهیه کنتاکی تعداد بازديد: 2963 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟